Poročna fotografinja
Poročno fotografije

Poroka T + T

Prebudila sem se v čudovit dan in že med vožnjo na Hlavče Njive sem vedela, da bo to poroka, kjer ne bo dolgčas, saj sta bila mladoporočenca polna idej že na prvem sestanku pred poroko. Nekaj njunih ideje je bilo prav malo norih in vseh zaradi vremena kasneje nismo mogli izvesti, za nekatere pa nista dobila dovoljena…., a kljub temu smo imeli čudovit dan, ki smo ga pričeli z razgledom nad poljansko dolino, ki je bila v jutranjih urah še prekrita z meglicami.

Civilna poroka je bila v mestni hiši v Škofji Loki, kjer sta si prvič obljubila zvestobo in hitro po prvem kozarčku in čestitkam, smo pomahali svatom in se sprehodili čez mesto, naredili nekaj poročnih fotografij in se odpeljali do plezališča na Kamnitnik. Kot navdušena plezalca sta se kar v poročni obleki podala v skalo, za ohladitev pa smo se potem odpeljali do Poljanske Sore, kjer je bila voda malce previsoka, da bi se podala na Martinčkovo Skalo, kjer pogosto preživljata vroče poletne popoldneve.

Dan se je prevesil v popoldne, ko smo se morali vsi peš podali do cerkvice na hribčku v vasi Selo, kjer nas je že pričakoval nadvse zgovoren in nekoliko drugačen znan kot zaporniški župnik Robert Friškovec.

Ta cerkvena poroka je bila prav zabavna, saj so svatje morali na trenutke sodelovati in tudi smeha ni manjkalo. 🙂 Robert je res pravi zabavljač in brez težav smo z njegovo pomočjo po uradnem delu hitro naredili tudi družinske fotografije pri oltarju in kasneje skupinsko fotografiranje vseh svatov zunaj.

Čudovita mehka svetloba in ambient pri župnijski hiši sta svate lepo povezala in ob kozarčku ali dveh so bili hitro pripravljeni na nekaj fotografij s kolegi in kolegicami.

Zabava se je nadaljevala ne daleč stran od cerkvice v Žireh v Gostišču Sklednik. To ni tipična poročna dvorana ali gostišče, bolj nekakšna menza oz. velik poslovni prostor, ki pa se ga s pregradnimi zavesami, postavitvijo miz spremeni v prijeten poročni prostor, primeren za večje število svatov.

Ikebana je tokrat poskrbela za pravo vzdušje. Fantje so res pravi zabavljači, katerim ne manjka norih idej in res ne vem, kako jim uspeva združiti vse službene in družinske obveznosti z njihovo glasbeno ustvarjalnostjo, ki malce odstopa od običajnih bendov. Vzdušje je bilo odlično in ženinova želja, da mu na poroki igra Ikebana se je tako uresničila, pa čeprav takrat ko si je to zaobljubil neveste še ni poznal. 🙂

Hvala vama za zaupanje, super pester dan in vse lepo na skupni poti.

Mogoče ti bo všeč tudi ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja