S snemanjem kratkih videov smo se začeli ukvarjati na družinskih popotovanjih in krajših izletih po Sloveniji in tujini. Prvi daljši popotniški Vlog smo naredili na Sri Lanki, l. 2017, kar se zdi že cela večnost 😉 Od takrat vloge objavljamo na YouTube kanalu »TWK PRODUKCIJA«.

Uporabljamo profesionalno kamero BlackMagic Design PCC 6K Pro z Cine lečami, dron DJI in za kake bolj akcijske posnetke GoPro Hero Black. Vse skupaj pa smo letos nadgradili z softverom DaVinci Resolve za obdelavo posnetkov in post-produkcijo.

   Naša želja je snemanje porok, raznih dogodkov, predstavitev izdelkov, promocijskih videov itn. Smo fleksibilni in pripravljeni na nove izzive, razdalja in težavnost projekta sta nam izziv. 

POROČNI VIDEO POSNETEK

PROMOCIJSKI VIDEO POSNETEK

POPOTNI VIDEO POSNETKI

Popotni video posnetki oziroma Travel vlogi nastajajo po veliki večini že na samem potovanju, v kolikor nam čas to dopušča.

Glede na to, da smo začeli vloge snemati povsem za družinsko veselje in z gibljivo sliko zapisati naše poti po svetu in združiti odraščanje otroka, je sedaj to preraslo v veliko resnejši posel.

Naše popotne vloge si lahko pogledate iz: