Fotografija je strast, ki ne pride tekom noči, a se je razvijala od najstniških let. V študentskih letih sem jo dokončno vzljubila in počasi začela pridobivati opremo, s katero sem lahko naredila fotografije, ki so imeli smisel, kreativnost in so izražale nekaj več.

Počasi sem tako začela z družinskimi fotografijami, kjer je vidna ljubezen, odraščanje in brezkrbna igra otrok in še mnogo več. S časoma sem sprejemala vedno večje izzive. ZA sebe lahko rečem, da sem fotografinja, ki verjame v iskrenost in lepoto vsakdana.

  • Portretno fotografiranje: Najboljši trenutki so tisti, ki jih delimo skupaj. Skozi sproščene portrete zajamem vašo naravno lepoto in izraznost.
  • Poročno fotografiranje: Ljubezen je v drobnih stvareh. Vaša zgodba je edinstvena in posebna. S fotografijami poročnega dne oživim trenutke, ki bodo večni spomini.
  • Nosečniško fotografiranje: Vsak trebušček pripoveduje edinstveno in čudovito zgodbo. Sproščeno in naravno zabeležim lepoto pričakovanja, ustvarjajoč intimne trenutke, ki so samo vaši.
  • Fotografiranje novorojenčka: Majhni čudeži, veliki trenutki. Skozi dokumentarni pristop zajamem prve utrinke življenja vašega dojenčka na vašem domu ali studiu.
  • Fotografiranje otrok: Igra, smeh, raziskovanje – ujamem čiste, nepozabne trenutke otroštva, ki bodo zaznamovali vaše spomine.
  • Družinsko fotografiranje: Družina je kot eno veliko srce, ki povezuje vse med seboj. S sproščenim pristopom zajamem ljubezen, vaše poglede, družinsko igro, v spontanih trenutkih in čim man opazno.
  • Božično fotografiranje: Božič je čas skupnih trenutkov. Z nevsiljivim pristopom ujamem čarobnost prazničnega obdobja. Običajno izvajam božična fotografiranja v drugi polovici novembra in začetku decembra.
  • Fotografiranje dogodkov: Vsak dogodek je zgodba zase. Moje fotografije pripovedujejo zgodbe skozi objektiv, zaznavajo resničnost in spontanost.

Na svojih fotografijah sledim preprosti filozofiji – ovekovečiti resničnost, nežnost in ljubezen. Ne želim biti v ospredju, temveč postati neopazen del vašega posebnega trenutka. Skupaj bomo prehodili pot, uživali v igri, smehu in ustvarili nepozabne spomine.

Vaša zgodba, moje oči.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja