V življenju vsak pride do trenutka, ko je potrebno narediti korak naprej,… teh korakov je bilo pri meni že nekaj in niti ne premišljujem, ali so bili pravi ali ne.

Korak za korakom stopam naprej …

Fotografija me je začela navduševati že v času študijia in ker je bil doma DSLR fotoaparat Zenit, sem ga kmalu začela spoznavati in s tem tudi svet črnobele fotografije. Študije sem zaključila z diplomo iz popotne fotografije in do takrat raziskala soberšenj del sveta. Prva resna zaposlitev je bila v digitalnem tisku in takrat sem fotografijo vzljubila. Po nekaj letih sem se podala na svoja pota in kar nekaj časa izkoristila za potovanje, med njimi sem spoznala vse od Indije do Amerike in ta raznolikost sveta me je še bolj pritegnila in kamlu sem sotovanjem okužila tudi partnerja in otroka.

Otrok zagotovo ni bil in vsaj zame ne bo nikoli ovora pri spoznavanju sveta, pa čeprav sem v štartu imela nekaj pomislekov, a ko sedaj pregledujemo slike in gredamo naše potovalne vloge, je le še vprašanje kam in kdaj ponovno na pot.

Vsako potovanje mi je dalo nekaj izkušenj, zagotovo pa precej potrpljenja in sposobnosti hitrega prilagajanja. Moram reči, da so bile zanimive izkušnje in vedno nekaj novega. Od spleta sem se podala nazaj v tisk, izdelavo knjig, revij in škatel ter ponovno nazaj v spletno trgovino, a skozi vsa ta leta je bil fotoaparat ves čas v bližini, saj otroci rastejo čisto prehitro zato jih redno fotografiram na 1000 in en način. Pa fotografij ni nikoli preveč… 🙂

Če je fotografija moje podorčje, ki zavzema predvsem družinska fotogafiranja, portretno fotografiranje otrok, dojenčkov in nošečniško fotografijo, ter seveda poročno fotogafijo, je partnerja prevzela gibljiva slika in tako sva odprla TWK Produkcijo, kjer združujeva tako fotografijo kot video.

Video produkcija zajema kratke video spote, promocijske video vsebine, snemanje dogodkov in porok, kjer vam pripravi krajši ali daljši poročni video.

Znano je, da dobre fotografije povedo več kot besede, pa čeprav so le zamrznjeni trenutki, ki postanejo večni. Video vsebina pa te trenutke tudi prikaže in poskrbi za nesmrtnost.

Če ste pripravljeni vaše sanje deliti z nama, potem je to pravi naslov!

Špela Bokal

Drobni tisk

Vse fotografije in video posnetki na tej strani so najina last avtorice Špele Bokal in avtorja Uroša Kržeta ali TWK Produkcije. Objava teksta, fotografij in video spotov v komercialne in zasebne namene, v katerem koli mediju je prepovedana in zato jo bom kot avtorica preganjala kazensko in odškodninsko. Vsebino je mogoče dobiti po predhodnem dogovoru in najinem dovoljenju, kot avtorja Špele Bokal in Uroš Krže – TWK Produkcija.