Poročno fotografije

Poroka T + N

Slabo leto je minilo, ko sem prvič prišla kot poročna fotografinaj v hišo v Gorenji vasi in tokrat bo od doma odšla še druga hčerka. Razpoloženje v hiši je bilo odlično, čeprav se prava majska sobota ni pričela z najlepšim vremenom.

Plan poročnega fotografiranja smo zadadi nizke oblačnosti tako morali prilagoditi, razgleda tako ni bilo, a prav meglice so pričarale posebno mistično atmosfero. Dopoldansko fotografiranje po okoliških gričih škofjeloškega hribovja smo nadaljevali še na škofjeloškem kopališču oziroma v bližini hudičeve brvi predno smo se odpravili na popoldansko crkveno poroko v Gorenjo vas.

Kot zavedna prostovolna gasilca vask v svoji krajevni skupnosti, sta bila po crkveni poroki deležna obsežnega vodnega špalirja, ki ju je pospremil do Sokolskega doma v Gorenji vasi. Dvorana je bila že pripravljena na prve svate in prav tako bend Ikebana. Lahko rečem, da me je bend malce presenetil, saj izstopa po svojoji odpravi, a naredili so res pravi žur…. pa čeprav so bili precej žejni. 🙂

Hvala za zaupanje in vse lepo v novih vlogah. Srečno.

Mogoče ti bo všeč tudi ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja