Poročno fotografije Portretna fotografija

Poroka K + M

Tokrat sva imela čast fotografirati poroko v okolici Trebnjega, kjer živita živahna, dobrosrčna, borbena in ljubezniva mladoporočenca. Čeprav je skoraj tri mesece tik pred poroko v ženinovo družino zarezala nesreča, se nista predala. Družino je to še bolj povezlo in poroko sta izpeljala še močnejša.

Ženin je s svojimi svatji prišel po nevesto, a še pred cerkveno poroko se je moral odkupiti pri lokalnih fantih in dokazati, da si nevesto resnično zasluži. Čeprav je bla prva septemberska sobota je bilo pošteno vroče in prav pasalo se je bilo malce ohladiti med cerkveno poroko. Namesto koračnice je tokrat nevesta presenetila ženina z odlično interpretacijo in mu zapela pesem.

Zaradi natrpanega urnika smo se kmalu po cerkveni poroki odpravili do slikovitega gričevja, med vinogradi, kjer stoji tudi Zidanica Opara, kjer je bila najprej manjša pogostitev in civilna poroka, ki se je kasneje nadanjevalo v nepozabno poročno zabavo.

Od romantičnih trenutkov med vinogradi do sproščenih trenutkov ob zidanici, je vsak kotiček nudil priložnost za ustvarjanje nepozabnih spominov. Zabava na lokaciji Zidanica Opara je prinesla še dodaten čar, saj smo lahko uživali v izvrstni kulinariki, vrhunskem vinu in prijetnem vzdušju ob pogledu na dolenjsko pokrajino.

Poročna fotografija je več kot le posnetek trenutka – je zgodba, ki zajame čustva, ljubezen in veselje tega posebnega dne, ne samo mladoporočencev ampak tudi njunih svatov. Poročno fotografiranje na Dolenjskem je bilo prav to – nepozabna zgodba o ljubezni in sreči, ki bo ostala z nami za vedno.

Mogoče ti bo všeč tudi ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja