Poročno fotografije

Poročna fotografija U + D

Budilka nama je zvonila nekaj pred 7.h, ko sva se odpravila vsak na svojo stran, eden do ženina eden do neveste. Bil je čudovit poročni dan, brez oblačka, kar pa ni najboljši podatek za poročnega fotografa. Šrangarji do bili že pripravljeni na zaporo glavne ceste in v pričakovanju mladoporočencev.

Nevesta je že imela pripraviljeno čudovito poročno obleko in plesne čevelce, ko sem prišla. Ni bilo potrebno dolgo počakati, ko je pozvonil zvonec in pred vrati je že čakal ženin. Po običaju so mu pred pravo nevesto ponudili nekaj lažnih, a nobena ni bila tako čodovita kot prava nevesta. 🙂

Šrangarji so zaprli cesto in pogajanja so se pričela. Ženin je pošteno opravil vse naloge in segel po denarnici, da so mu dovolili odpeljati nevesto. Na Škofjeloškem gradu sta si prvič obljubila zvestobo na civilnem obredu. Malce zadržanosti je bilo takoj čutiti, a sta kmalu pozabila na objektiv. Tisočletna Škofja Loka ima kar nekaj lokacij, kjer se ob sobotah izmenjujejo poročni pari. Portretne fotografije mladoporočencev smo naredili med sprehodom iz Loškega gradu proti mestnemu jedru.

Cerkveni obred je bil v čudoviti nevestini župnijski cerkvi v Gorenji vasi. Od kodar so se svatje podali na zabavnejši del na Sv. Andreja v gostišče Rupar.

Čudovit dan ese je tako prevesil v noč, ki pa je imela tudi tokrat svojo moč…. 🙂

Hvala za zaupanje in čudovit dan v vajini družbi. Srečno v zakonu!

Mogoče ti bo všeč tudi ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja