Fotografiranje v naravi Poročno fotografije Portretna fotografija

Predporočno fotografiranje Karmen in Primož

Sanjska poroka Ona-on.com

Z veseljem sporočam, da sva bila izbrana za poročna fotografa na sanjski poroki 2024, ki jo organizirajo skupaj v sodelovanju z našim največjim spoznavnim portalom v Sloveniji, ona-on.com in portalom Omisli.si.

Letos sta si večno zvestobo obljubila Karmen in Primož, ki svojo ljubesensko zgodbo pošeta že 2 leti.

Ona se je za ona-on.com odločila po temeljitem premisleku, on pa na podlagi pozitivnih izkušenj njegovih bližnjih. 

V pogovoru sta nam razkrila svojo pot do ljubezni na ona-on.com, od motivacije za registracijo do trenutka, ko sta drug drugega našla in se prepričala, da sta namenjena drug drugemu. Pripovedujeta o svoji Sanjski poroki, ki jo načrtujeta skupaj z ona-on.com in omisli.si.

Njuna zgodba je le ena izmed mnogih podobnih zgodb, saj spletne aplikacije za zmenke odpirajo nove možnosti za spoznavanje.

Lahko pa rečem, da sem se te poroke resnično razveselila, saj se je izkazalo da se s Primož in Uroš poznata in sta celo skupaj igrala odbojko. A leta so minila in vsaj je šel svojo pot, ki pa naj je po naklučju ponovno združila. Pravijo, da je vse z nekim namenom. 🙂

Za predporočno fotografirajne smo se dogovorili na lokaciji parka v Slovenjskih Konjicah. Združili so prijeno s koristnim, se po dolgem času ponovno spoznali in predvsem v prijetnem okolju in zelo sproščeno naredili nekja portretnih in družinskih fotografij, saj so bili na fotografiranju prisotni tudi otroci.

Čeprav sta se Karmen in Primož našla na spletnih zmenkih sta združila svoji družini, se povezala in postala ena skupna velika družina, kjer ni nikoli dolgčas.

Spodaj objavljam nekaj predporočnih fotografij.

Zgodbo Karmen in Primoža lahko preberete tudi v članku objavljenem na Ona-on.com

Mogoče ti bo všeč tudi ...