Poročno fotografije

Poroka K + D

Popoldanska poroka v lepem sončnem vremenu z obredom in zabavo v gostišču Rupar na sv. Andreju. Mladoporočenca pa sta bila oba moja sošolca, eden je iz osnovne, drugi iz sredne šole, zato je bilo vzdušje povsem sproščeno.

Karmen si je vedno želela poroke, a leta so hitro minevala in po dolguh 16-ih letih jo je končno dočakala. fotografirnaje sem pričela na njunem domu, ko se je nevesta še pripravljala na veseli dan. Manjši zaplet se je zgodil, ko jih sosedje niso hoteli spustiti brez manjšega prispevka v smislu nekakšne “šrange”.

Poročno fotografiranje smo izvedli v bližini Suške cerkve v zlatorumeni pšenici, zeleni koruzi in pod kozolcem ob večji skladovnici drv. Iz polja smo se prestavili na stopnišče in nadaljevali s poročnim fotografiranjem v eni od ožjih mestnih ulic.

Na čudovito pripravljen prostor za poroko na prostem, je nevesto popeljal oče, kjer je je tik pred matičarjem predala bodočemu ženinu Davidu. Popoldansko sonce smo izkoristili še za hiter skok na vrh hriba, kjer smo naredili še nekaj fotografij s pogledom na sosedno dolino.

Skrbno naštudiran prvi ples je sledil tako po juhi, podvezica in šopek pa tik pred polnočjo.

Mogoče ti bo všeč tudi ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja