Družinsko fotografiranje Fotografiranje novorojenčkov

Fototgrafiranje novorojenčice

Danes sem imela privilegij fotografirati malo čudo, čudovito novo življenje, malo princesko po imenu Nora.

Vsalkič, ko grem na fotografiranje novorojenčka, so prisotna posebna čustva, ki me povrnejo v obdobje, ko sem sama prvič prijela v roke svojega dojenčka. Te male rokice in ta njihova nebogljenost, kar topim se ko jih pripravljam za fotografiranje. 🙂

Nora, pri komaj treh tednih, že nosi v sebi neizmerno moč, nežnost in radovednost, ki se zrcali v njenih očeh. Vsak droben gib, vsak trepet rokice, je bil zame kot pesem, ki mi je igrala v srcu. V teh trenutkih sem začutila, kako pomembno je zajeti to popolnost, ki jo prinaša novo življenje in sreča njenih staršev.

Fotografiranje novorojenčkov je resnično umetnost, ki jo je težko opisati zgolj z besedami. Vsak detajl, vsak izraz, je dragocen spomin, ki bo ostal z družino za vedno. In Nora je bila popolna v vsakem pogledu, kot zvezda, ki je obsijala moj fotografski svet.

Včeraj sem delala več kot zgolj fotografije. Ustvarjala sem spomine, ki bodo vezali družino Norinega srčnega kroga. Vsak dotik, vsak stik, je bil poln ljubezni in nežnosti.

Nora, malo čudo, hvala ti za te nepozabne trenutke in seveda tvoji mami za vstrajnost, da sem le te lahko naredila. Fotografiranje tvojega začetka je bilo resnično čarobno doživetje, ki mi bo ostalo v spominu za vedno.

Mogoče ti bo všeč tudi ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja