Oblikovanje

LOGOTIPI IN VIZITKE

Ste odprli podjetje in potrebujete logotip, ali ste se preprosto naveličali starega.
Kakor koli, za vas oblikujem logotip, ki pa mora biti drugačen od konkurence, da boste med množico ponudnikov storitev izstopili, kajti le tako se vas bodo zapolnili. Logotip je torej zelo pomemben in se kasneje lahko izoblikuje v pomembno blagovno znamko, ki se prodaja sama od sebe.
Torej odločitev za kakšen logotip se boste odločili prepustite meni, ki vam v nekaj dneh pripravim dogovorjeno število predlog, v različnih barvnih kombinacijah. Izmed predlog izberete eno, ki jo po potrebi še popravim in vam pripravim končno obliko v vektorski obliki!
Se odpravljate na sejem pa nimate vizitke, ki je še kako pomembna predvsem, ko vas morebitni potrošnik povpraša po kontaktu. Res nerodna situacija, ki pa jo lahko preprosto in hitro rešite. Marsikatero spletno podjetje že ponuja izdelavo in oblikovanje vizitke v nekaj korakih, a pri tem pozabijo navesti, da so oblike točno določene in ne nudijo nikakršnih sprememb vizitke. To pa pomeni, da imate povsem običajno vizitko, ki je sicer boljša kot nič, a še daleč od tega, da bi koga prepričala že na prvi pogled.
Vizitke morajo imeti vse vaše pomembne podatke in logotip podjetja za katerega delate. V zadnjem času se je močno povečalo povpraševanje zaobojestranske vizitke, ki so grafično navadno bolj zahtevne, a so h krati precej bolj izstopajoče in potrošnik se vas bo prav gotovo prej zapomnil.
Za vas oblikujem vizitke različnih oblik, velikosti in vzorcev, med katerimi izberete eno, ki vam jo lahko po dogovoru tudi izdelam ali naredim pripravo za tisk!

logotip-vizitke

CELOSTNA GRAFIČNA PODOBA PODJETJA (CGP)

Lahko bi rekli, da je celostna grafična podoba podjetja nekakšna identiteta podjetja, ki mora biti edinstvena, kreativna, lahko prepoznavna in drugačna od konkurence.Kot oblikovalka se tega zavedam, zato se vedno pred ustvarjanjem nove celostne grafične podobe podrobno seznanim s čim se podjetje ukvarja, spoznam njegove dejavnosti, kakšne cilje ima ter le te poskusim čim bolj prilagoditi in oblikovati unikatno celostno grafično podobo podjetja.Naročniku poskusim čim hitreje narediti nekaj okvirnih predlog, po izboru najboljše pa izdelam ostale tiskovine, ki vsebuje celostna grafična podoba podjetja. Lahko bi rekli, da je celostna grafična podoba podjetja nekakšna identiteta podjetja, ki mora biti edinstvena, kreativna, lahko prepoznavna in drugačna od konkurence.Kot oblikovalka se tega zavedam, zato se vedno pred ustvarjanjem nove celostne grafične podobe podrobno seznanim s čim se podjetje ukvarja, spoznam njegove dejavnosti, kakšne cilje ima ter le te poskusim čim bolj prilagoditi in oblikovati unikatno celostno grafično podobo podjetja.Naročniku poskusim čim hitreje narediti nekaj okvirnih predlog, po izboru najboljše pa izdelam ostale tiskovine, ki vsebuje celostna grafična podoba podjetja.

cgp

PRIPRAVA ZA TISK – OGLASI, LETAKI, PLAKATI,…

Prirejate dogodek in potrebujete reklamni material od letakov, malih in velikih plakatov, jumbo plakatov in transparentov – čez cestnih dvostranskih, ali zgol enostranske transparente za promocijske namene. Kakor koli za vas naredim nekaj predlog, izbrano predlogo po dogovou pošljem tiskarju, za katerega vse pripravim za tisk!
Potrebujete oblikovanje in pripravo za tisk vašega promocijskega materiala, želite poskusni odtis in kvalitetno izvedbo.
Za vas pripravim, oblikujem in se po potrebi dogovorim za poskusni odtis tiskovine, ki jo želite. Glede na različne postopke tiska je potrebno želene materiale različno pripraviti, jim dodati potreben material za porezavo, ali enostavno pripraviti stvari za tisk in izrez želenih tiskovin. Tu imamo različne načine, kajti na trgu je nešteto možnosti za izdelavo želenih materialov, vsak postopek pa vsebuje svoj način priprave, ki mora biti narejen brezhibno, saj vse vpliva na izdelavo in končni izgled.
Moja prednost je hiter in profesionalen odziv na vaše želje ali želje vaše stranke. Osebni pristop in zelo prilagodliv način dela je ključen in se kaže kot zelo uspešen.

priprava za tisk

NOVOLETNA DARILA – KOLEDARJI IN VOŠČILNICE

Mnoga podjetja in posamezniki izberejo koledar kot novoletno darilo, saj je praktičen, uporaben in h krati reklamni material. A koledarjev navadno dobimo več, imamo pa le eno mesto, kamor ga lahko obesimo in to bo pripadlo tistemu koledarju, ki bo najbolj izviren, drugačen od ostalih ali pa bodo fotografije na njem govorilo svojo zgodbo in prepričale uporabnika.
Za podjetja in posameznike oblikujem in izdelam foto koledar ali klasični koledar po željah naročnika, tako lahko izberete svojo zgodbo, ki jo predstavim v različnih oblikah in velikostih, z logotipom podjetja ali brez.Koledar je tako unikaten in namenjen izključno izbranim uporabnikom!

koledar