O meni

V življenju vsak pride do trenutka, ko je potrebno narediti korak naprej,… teh korakov je bilo pri meni že nekaj in niti ne premišljujem, ali so bili pravi ali ne.

Korak za korakom sem stopala naprej …

Po izobrazbi sem inženirka grafične tehnike, a že med študijem me je začela zanimati fotografija, ki sem je vedno bolj spoznavala med korakanjem po svetu. Kot vsi ostali sem prva dela spoznavala preko študenta, nazadnje pa pristala v podjetju, kjer je bila poglavitna dejavnost digitalni tisk. Tudi tu so se dogajali koraki v plus in minus in po skoraj petih letih sem se odločila za nov korak. Odpoved delovnega razmerja. Zagotovo je bil to velik korak, ki pa sem ga v začetku izkoristila predvsem za potovanje in pri tem ponovno naredila korak naprej, saj sem se podala na pot sama. To je bila lepa izkušnja, ki jo priporočam vsakemu, kajti svojim sanjam je potrebno slediti in ne obupati ob prvi stopnici.

Nova stopnica in nov velik korak je bila odločitev, da postanem sama svoj gospodar. Odprla sem s.p. in sicer s polnim imenom Fotografija in oblikovanje, Špela Bokal S.P. ali krajše Špela Bokal S.P.. Samo ime vam pove, da sem si kot poglavitno dejavnost izbrala fotografijo in o njej niti ne bom izgubljala veliko besed, saj sem v zavihku fotografija dodobra predstavila zvrsti fotografije, ki jih pokrivam … Oblikovanje pa je seveda sestavni del celotne ponudbe, ki jo želim tržiti in ponujati bodočim potrošnikom.

Biti sam svoj gospodar ima svoje prednosti in slabosti, kot povsod drugod, a meni osebno ta način izredno ustreza, saj sem odvisna od raznih dogodkov, ki se odvijajo v različnih delih dneva in lokacijah. Potrebno je kar nekaj prilagajanja in vse skupaj me nekako spominja na dneve, ko z nahrbtnikom na ramenih raziskujem skrite dele sveta….

V začetku lanskega leta je prišla nova zanimiva ponudba in seveda sem jo takoj pograbila, saj takih priložnosti ne dobiš vsak dan. Ponudba in odhod čez lužo na Florido spoznavati njihov pogled na svet, življenje in njihov način razmišljanj ter dela. Super izkušnja, dobro izkoriščen čas in odlična poslovna priložnost, ki kar kliče po novih korakih v tujem svetu. Sanje, ki so bile pred časom tako daleč, so se odvijale pred mojimi očmi in le stremim lahko naprej…

Veliko je možnosti, kjer kot fotografinja ali oblikovalka za vas lahko naredim zanimivo zgodbo, le odločiti se morate zame in mi zaupati vašo željo…

Znano je tudi, da dobre fotografije povedo več kot besede, pa čeprav so le zamrznjeni trenutki, ki postanejo večni.

Če sete pripravljeni vaše sanje deliti z menoj, potem je tu pravi naslov!

Špela Bokal

spela1 spela2 spela3

Drobni tisk

Vse fotografije in video posnetki na tej strani so moja last oz last avtorice Špele Bokal. Objava teksta in fotografij v komercialne in zasebne namene v katerem koli mediju je prepovedana in zato jo bom kot avtorica preganjala kazensko in odškodnindko. Vsebino je mogoče dobiti po predhodnem dogovoru in dovoljenju avtorice Špele Bokal.