Fotografija

POROČNA FOROGRAFIJA

Želita imeti vajin dan zapisan v fotografijah, ki pišejo svojo zgodbo. Zgodbo, ki sta jo skupaj ustvarila skozi življenje in ne le nekaj ujetih trenutkov. Zgodbo, ki vaju bo vedno povrnila v tiste dni, ko sta dejala DA ter si izpovedala zaobljubo in zgodbo, ki jo bo razumel vsak, tudi če ga takrat ni bilo zraven.

porocna fotografijaporocna fotografija-900px

FOTOGRAFIRANJE DOGODKOV

Prirejate poslovni, zabavni ali kulturni dogodek?

Fotografije dogodka govorijo zgodbo, ki se je odvijala in so ključnega pomena za medije in trženje na sploh, zato je pomembno kakšnega fotografa izberete.

Fotografiranje dogodkov  je zahtevno, saj se je potrebno hitro prilagajati, potrebno je zajeti vse od začetka do konca in tu se pokaže razlika med dobrimi in začetnimi fotografi.

Fotografiranje dogodkov je izziv, ki pa ga jemljem vedno pozitivno in takšen je tudi moj pristop do dela. Sem profesionalna in h krati preprosta, kar se pokaže tudi na izdelanih fotografijah.

Če se na nek način strinjate z menoj in vam moj način fotografiranja odgovarja, potem me kontaktirajte, saj z veseljem sodelujem pri raznovrstnih dogodkih in tako beležim zgodbe skozi objektiv. Kot fotografinja na dogodku moram biti vedno pripravljena na akcijo, vse skupaj pa precej spominja na reportažno in dokumentarno zvrst fotografije.

Fotografiranje dogodkovfotografiranje eventov-900px

FOTOGRAFIRANJE ŠPORTNIH DOGOTKOV

Šport je ena od mojih strasti in seveda vse, kar je povezano z njim, zato me še posebej zanima športni dogodek, ne glede na vrsto športa. Seveda se zavedam, da strast ni dovolj, je pa prednost poznavanja posameznih športov, saj mi omogoča boljše predvidevanje in tako hitrejše prilagajanje na samem prizorišču dogodka. Prav tako se zavedam, da je oprema za fotografiranje športnih dogodkov še toliko bolj pomembna, kot kje druge in zaradi tega je opreme vedno več!

Vedno več je tudi dogodkov in prav vsi imajo isto željo, doseči čim večjo ciljno skupino obiskovalcev, kar pomeni tudi čim večjo prepoznavnost in tako večje zanimanje za morebitna in potencialna podjetja, oglaševalce, medije,…. Je zvrst fotografije, ki zajema zelo veliko področje, lahko bi celo rekli, kar celoten repertoar.

Zavedati se morate, da je fotografija poleg naslova najpomembnejša stvar, ki jo potrošniki opazi v medijih. To pa pomeni, da je za prepoznavnost na nek način fotografija ključna.

Fotografiranje sportnih dogodkovsportna fotografija-900px

KOMERCIALNA FOTOGRAFIJA

Nudim vam fotografiranje izdelkov, poslovnih prostorov, poslovnih portretov, reklamo fotografijo, za potrebe oglaševalcev in agencij, modno fotografiranje in podobno. Vse fotografije vam primerno obdelam za namene kasnejše uporabe  – po potrebi naredim izrez, pripravim fotografije za spletno oglaševanje ali pripravo za tisk.

komercialnana fotografija

FOTOGRAFIRANJE NEPREMIČNIN IN POSLOVNIH PROSTOROV

Želite posneti fotografijo nepremičnine, pa ne veste kako bi zajeli in prikazali določen del, vam vaš fotoaparat ne da želenega rezultata, … , a se povsem zavedate, da je dobra fotografija, ter s tem fotografiranje nepremičnin in poslovnih prostorov ključna za uspeh. Verjetno veste, da dobra fotografija vstane dlje časa v spominu potencialnega kupca, kot zgolj vpis nepremičnine in tako poveča prodajno učinkovitost.
V primeru, da se strinjate z vsaj eno od zgoraj naštetih trditev, potem sem prava za vas. Nudim vam fotografiranje nepremičnin in poslovnih prostorov za prodajo, oddajo ali zgolj kot predstavitev podjetja, njihovih poslovnih prostorov, zunanjosti in okolice. Fotografiranje nepremičnin in poslovnih prostorov vključuje tudi fotografiranje malih detajlov, ki so še kako pomembni za razne predstavitve, še posebej, če želite fotografije uporabiti pri izdelavi kataloga, letaka, spletne strani in podobno. Narejene fotografije vam po želji obdelam in prilagodim za kasnejšo uporabo.

nepremičcine

FOTOGRAFIRANJE IZDELKOV

Fotografiranje izdelkov za oglas, katalog, trgovino, ali zgolj za arhiv, v namen za spletno oglaševanje ali tiskano verzijo.

Nudim vam fotografiranje izdelkov na izbrani lokaciji ali v studiu. Nastale fotografije po predhodnem dogovoru obdelam za namen kasnejše obdelave ali post produkcije. Predvsem za spletno trgovino ali katalog je potrebno fotografiranje izdelkov narediti na način, da je izdelek možno izrezati, kar pomeni, da gre predvsem za studijsko fotografiranje.

fotografiranje izdelkov

KONCERTNA FOTOGRAFIJA

Koncertna fotografija je zelo specifična, saj si kot fotograf časovno omejen na prve tri komade in prostorsko na območje med občinstvom in odrom. Poleg teh dveh omejitev, je potrebno pridobiti akreditacijo in fotografirati brez fleša v svetobno precej slabih pogojih. Lahko rečem, da je to nek poseben čar fotografiranja, saj je potrebno hitro prilagajanje in borba z ostalimi fotografi za dobro mesto v zelo kratkem času.

koncertna fotografija

PORTRETNA FOTOGRAFIJA

Portretna fotografija je ena najbolj zahtevnih zvrsti. Kot fotografinja sledim vašim željam in skupaj izbereva primerno lokacijo, kjer bo fotografiranje potekalo, med samim shootingom pa z nasveti usmerjam model do popolne fotografije. Sproščenost modela je ena ključnih stvari, ki se na fotografijah kaj hitro opazijo. Dobra portretna fotografija je tako rezultat odličnega dela fotografa in modela, ter spremljevalne ekipe, ki je navadno nekje v bližini. Se želite fotografirati, pa neveste kje, kdaj in s kom, ste se za to morda odločate prvič. Naj vas ne skrbi!

Portretna fotografija je lahko preprosta, če se mi prepustite. Tako vam najprej malce podrobneje predstavim potek fotografiranja in se z vami čim več pogovarjam, kajti na ta način, se boste malce razbremeni in fotografije bodo bolj sproščene, meni pa poveste določene želje, ki jih seveda upoštevam. Med pogovorom se malce bolje spoznava in na ta način lahko hitreje spoznava en drugega in predvsem objektiv vas. Zavedati pa se je potrebno, da se na hitro dobrih fotografij ne da narediti, zato je pomembno, da si za to vzamete čas in v miru naredimo nekaj posnetkov, ki jih boste s ponosom pokazali, izobesili ali predstavili morda bodočim delodajalcem.

portretna fotografija-900px

FOTOGRAFIRANJE NOSEČNIC

Fotografiranje nosečnic je neke vrste portretna fotografija, le da smo tu na nek način časovno omejeni. Trebušček vam namreč raste počasi, najprimernejši čas za fotografiranje nosečnic pa je v zadnjih 14-dneh pred predvidenim rokom. Glede na časovno obdobje se za lokacijo fotografiranje nosečnic odločimo skupno, le to lahko poteka v naravi, studiu ali na domu.

Želite imeti večni spomin na vaš nosečniški trebušček! S fotografijo morda presenetiti partnerja, pokazati trebušček vašemu otročičku, ali imeti le lep spomin na ttiste dni, ko ste pod srcem nosile vašega malčka. Lep zaobljen trebušček ni večen in ne bo vam žal, če se boste odločile in namenile nekaj minut za večen spomin!

nosecnice

FOTOGRAFIRANJE OTROK

Otroci so naše bogastvo, so nam vedno govorili in prav gotovo to tudi drži!

Drži tudi to, da je fotografiranje otrok malce bolj zahtevno, saj so otroci neprestano v gibanju! Zato za vas želim v svoj objektiv ujeti trenutke otroške radosti, igrivosti, njihove povsem sproščene in iskrene izraze sreče ter zadovoljstva.

Fotografiranje otrok je tako zanimiv izziv, kjer se neprestano prilagajam malemu portretirancu in mu svet fotografije prikažem skozi igro. Na ta način dosežem večjo sproščenost, ki je opazna tudi na fotografijah.
Po želji vam lahko nekatere nastale fotografije otrok razvijem in uokvirim, saj bodo prav gotovo lep spomin na tiste brezskrbne otroške dni.

fotografiranje otrok

DRUŽINSKA FORGRAFIJA

Pomanjkanje časa je postal vse splošen problem in tako pomembni dogodki v našem življenju ostajajo le v naših spominih. Na žalost se vseh lepih in manj lepih trenutkov zavemo šele, ko naši otroci odrastejo in ododejo na svojo pot…
Ne čakati, da vas čas prehiti in narediti nekaj zase in za svojo družino. Družinski portreti so izredno lep spomin, ki lahko krasi steno, album ali fotoknjigo. Ni pomembno kam ga damo, pomembno je , da imate vaše trenutke sreče ob pričakovanju otroka, njegovem rojstvu, odraščanju, obletnici,…. ujete v fotgrafski objektiv in tako zapisane v večnost.
Družinsko fotografiranje lahko naredimo na vašem domu, izbrani lokaciji v naravi ali fotostudiju. Vse kar morate storiti je le to, da nas pokličete in rezervirate termin.

druzinska fotografija-900px

FOTOGRAFIRANJE ŽIVALI

Fotografiranje hišnih ljubljenčkov je v zadnjem času postalo in, saj imajo naši ljubljenčki posebno mesto v našem življenju in prav gotovo so nekateri prav posebni, ki se nam tako ali drugače vtisnejo v spomin. Da ta spomin z leti ne zbledi, za vas z veseljem naredim nekaj posnetkov vašega psička, mucka, zajčka, hrčka, kuščarja, kače, pajka, …
Seveda pa imajo posebno mesto tudi divje živali in tako rekoč foto lov, ko na divje živali čakamo v preži, navadno v posebni opravi. Tudi to ima svoj izziv in predvsem je potrebno veliko poterpežljivosti.

zivali fotografija-900px